Klantenservice

Recht van retour

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen naar:

Lute Lederwaren
t.a.v. Klantenservice
Voorweide 8
1902 SV Castricum
06-53577603
info@lutelederwaren.nl

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen enkel de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 10 dagen na de terugzending terug betaald worden.

Klachten/problemen melden

Het is natuurlijk erg vervelend als u een klacht heeft over één van onze producten. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling ‘Klantenservice’ door te geven. Dit kunt u doen per e-mail, post en/of telefonisch.

Lute Lederwaren
t.a.v. Klantenservice
Voorweide 8
1902 SV Castricum
06-53577603
info@lutelederwaren.nl

Onze medewerkers van de afdeling ‘Klantenservice’ zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht zullen wij uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst te beantwoorden.